The Team

Medic specialist parodontolog

Aura Bodea a participat la numeroase conferinte și congrese naționale și internationale cu tematică în domeniul paradontal.

Medic stomatolog specializat în endodonție la microscop

Ciprian-Ștefan Mîndrilă - medic rezident stomatologie generală, pasionat de endodonție, este absolvent al UMF Cluj, promoția 2021.

Medic specialist chirurgie dento-alveolară

Dr. Cristina-Ștefania Tămășoi a participat la numeroase conferințe și congrese naționale și internationale cu tematică în chirurgie dento-alveolară, protetică dentară și estetică dentară.

Medic stomatolog

Dr. Ramona-Ioana Blaga a participat la numeroase conferințe și congrese naționale și internationale cu tematică în endodonție, protetică dentară, estetică dentară și terapie.

Echipa de medici stomatologi ai clinicii dentare Hatdent este pregătită să trateze orice problemă a dinților, să obțină sănătatea dentară a fiecărui pacient ce ne trece pragul. Reușim acest lucru folosind cele mai bune cunoștințe despre tratamente de chirurgie dentară, implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare, precum și de albire a dinților.

Medic specialist ortodonție şi ortopedie dento-facială

Dr. Roxana Triștiu a participat la numeroase conferinte și congrese naționale și internationale cu tematică în ortodonție, ortopedie dento-facială și terapie.

Medic specialist chirurgie dento-alveolară

Dr. Adela Cazacu a participat la numeroase conferinte și congrese naționale și internationale cu tematică în chirurgie dento-alveolară, implantologie dentară, protetică dentară, estetica dentară și terapie.